Doneren

Overweegt u aan het KWF te doneren?

 

En bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die er zijn?

Laten wij als eerste uitspreken dat elke bijdrage hoe klein ook belangrijk is en ons helpt in ons doel: de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Uw bijdrage komt minimaal voor 80% ten goede aan onderzoek voor de preventie en bestrijding van kanker. Daarnaast gaat een deel van de donatiegelden naar lokale initiatieven bijv. het Nijehuis een inloophuis voor patiënten en hun naasten te Hengelo (ov). Uiteraard kunt u ook zelf een donatie-actie starten voor een eigen lokaal doel. Wilt u een actie starten in of voor de regio Enschede? Neem dan contact op via actie@kwf-enschede.nl.

De mogelijkheden om te doneren:

 

*Wij kunnen ons goed voorstellen dat het bespreken ofbespreekbaar maken van een nalatenschap aan KWF moei-lijk is, zeker in periode van ziekte en zeker ook na het verliezen van een dierbare. Om die reden hebben  wij gesprekspartners die u met liefde en begrip kun- nen informeren, naar u kunnen luisteren en uw vragen en/of onzekerheden met zorg behandelen.

In alle gevallen blijft een besluit voor een eventu- ele nalatenschap of collecte tijdens een uitvaart of aulaplechtigheid uw keuze. Wilt u meer informatie neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op          info@kwf-enschede.nl. Wij zullen dan telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken telefonisch of desgewenst bij u thuis.